När det börjar koka tar du av det från värmen och lägger i en tesked sennablad, svenska dejtingsiter. Låt det stå i några minuter och sila sedan. Hur man tar det Drick en kopp per dag, upp till tre gånger per vecka. Nässelte Nässlan är en växt med anti-inflammatoriska och laxerande egenskaper som hjälper till att motverka förstoppning och smärtor.

Slutligen sötar du med lite honung eller stevia. Du kan dricka citronteet kallt eller varmt efter varje måltid, med undantag för frukosten. Det är bättre att dricka det innan frukost (på fastande mage).

Svenska dejtingsiter

Hur bereder svenska dejtingsiter te på vattenmelonkärnor. Det är väldigt enkelt och det är utmärkt för alla som lider av njurproblem eller till och med återkommande urinvägsinfektioner. Ingredienser 40 g vattenmelonkärnor (försök att använda ekologisk vattenmelon) 1 liter vatten 150 g vattenmelon, skuren i bitar Tillredning Det första steget är att koka upp vattnet. Medan du gör det använder du en mortel för att mosa vattenmelonkärnorna så att det blir lite lättare att koka dem. Tillsätt dem i det kokande vattnet och låt dem koka i en halvtimme.

Du behöver bara göra en smet av en banan som är väldigt mogen och sedan lägga till en matsked rosenvatten eller, om du föredrar, en matsked eterisk nyponolja. Applicera blandningen på din hals och låt den sitta i 20 minuter, svenska dejtingsiter. Skölj sedan med rent vatten. Du kan upprepa behandlingen tre gånger per vecka.

Svenska dejtingsiter

Hur som helst tar det minst tre veckor att ta bort leverfläcken helt. Ananasjuice Ananasjuice hjälper till att minska pigmenteringen hos leverfläckar och får dem att gradvis försvinna. Juicen svenska dejtingsiter köpas i butiker eller beredas hemma genom att köra frukten i en mixer. Hur du gör Applicera ananasjuice på leverfläcken med en bomullstops.

Låt koka i minst 20 minuter. Efter det låter du det stå i ytterligare tio minuter. Sila nu bara ner vattnet i en kopp och servera.

Svenska dejtingsiter