Bockhornsklöver Bockhornsklöverfrön är till stor hjälp för den feminina hälsan. De innehåller essentiella näringsämnen som främjar hormonbalans. Därför minskar de dålig lukt kopplad till obalanser i hormonaktiviteten. Fröna hjälper dessutom till att reglera menstruationscykeln såväl som de vaginala pH-nivåerna.

Det bästa är alltid bomull. Vissa väljer att fukta lakanen innan de går till sängs, men det är inte bra. Kom ihåg att fukt som torkar på kroppen kan göra dig sjuk.

Dejting kalmar

Sedan kan du lättare göra rent. Få bort lukt i skärbrädan med citron Hur många gånger du än rengör din skärbräda sitter det nästan alltid kvar en otrevlig lukt. Det är inte konstigt, eftersom skärbrädan ofta är i kontakt med starkluktande mat som lök, vitlök och liknande. Så här gör du Skär en citron på mitten och gnid in en av halvorna i skärbrädan. Låt dejting kalmar i några timmar.

Jodfritt koshersalt: det här är en ren typ av salt som judar använder för att krydda sin mat och bevara den lägre. Du kan ofta hitta det i hälsokostbutiker. Vatten.

Dejting kalmar

Korv Vad som händer här liknar vad som händer med kött och skräpmat. Om du dejting kalmar korv eller patéer kanske det är anledningen till att du luktar illa. Korvar bryts ned på ett sådant sätt att de ger dig magsyra och gaser. Därför får de dig att lukta illa.

Men du kan faktiskt även göra det hemma. Du kan vaxa dig (kallt eller varmt) eller använda krämer eller andra behandlingar, dejting kalmar. Om du inte har mycket tid att undvara kan rakning vara ett snabbt alternativ. Majoriteten av dessa metoder leder dock ofta till smärta eller irritation.

Dejting kalmar